Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Näin saat kaiken irti CMADista

Kokosimme vielä CMADin bloggaajatiimin viime hetken vinkit tapahtuman osallistujille. Kiva nähdä teidät kaikki maanantaina!

1. Anna joku vinkki CMADFI-tapahtuman osallistujalle.

Johanna Janhonen Kerroin jo kaiken mailissa: lue mun lähettämä maili! Ja jos et ole vielä ehtinyt, tutustu myös tämän blogin muihin kirjoituksiin.

Erotu joukosta ja kerää myös somehuomiota: panosta näyttävään nimilappuun.

Maake Salonen (Kahvi/tee)termari matkaan aamua varten. Paluumatkalle pientä naposteltavaa/juotavaa alkumatkalle. Pysähdytään toki jossain vaiheessa, mutta ei mielellään heti alkumetreillä.

Karri Anttila Älä pelkää kameraa. Jokainen kuvaaja halua ottaa hyvän kuvan. Ja älä kadota hymyä ja iloa, jos huomaat kameran. Ja jos kuvaat tapahtumia, yritä taltioida se tunnelma ja hetket. Parempi myös ottaa joku kuva, kuin jäädä harmittelemaan, ettei kehdannut.

Jussi Vento Meidän [Sininen Meteoriitti] ständille kannattaa tulla osallistumaan kilpailuun, jossa kyselemme mm. yhteistöviestinnän ja tiimityön työkaluista. Lisäksi teemme galluppia onnistuneen tiimityön ja yhteisöviestinnän edellytyksistä vuonna 2018! Jussi Sivonen demottaa myös halukkaille Teamsia ja jo kaksi kertaa Euroopan parhaaksi valittua Valo Intranetia. Ja meiltä löytyy suklaata ja uberswägiä. Eli toimintaa riittää! Jussi Sivonen Ständimme antaa jokaiselle myös huikean tilaisuuden tulla kysymään oman organisaation viestintää tai tiimityöskentelyä kehittäviä vinkkejä.

Mirka Kristiina Rahman Illan jatkoilla Kehruuhuoneella ei tarvitse enää kehrätä puuronsa eteen naisvankien tapaan vaan voi nauttia Sari Kaasisen luotsaamasta iloisesta karjalaisesta palvelusta, paikallisherkuista sekä kulttuurista.

Jarmo Lahti Striimiä kännykällä seuraavan kannattaa ladata Livestream-apsi, androidille https://play.google.com/store/apps/details… ja iOS:lle https://itunes.apple.com/…/livestream-for…/id493086499 - sopivat hyvin pelkkään katsomiseenkin:-)

Marja Keränen Blogia kannattaa lukea myös tapahtuman jälkeen. Moni asia voi aueta uudella tavalla ja blogiin saattaa tulla vielä uusiakin päivityksiä! Tule myös Meditan ständille tutustumaan viestinnän etä- ja itsearvioinnin työkaluun, jonka avulla saat arvokasta tietoa organisaatiosi viestinnän tilasta. Ja osallistu samalla arvontaan, jossa on hieno palkinto tarjolla!

2. Anna joku neuvo CMADFI-tapahtumasta somettavalle.

Johanna Janhonen Jos postaat kuvia, panosta myös kuvatekstiin, joka kertoo cmad-ummikoille, mikä kuvassa on oleellista. Käytä twiiteissä #cmadfi-häsää. Ja tutustu etukäteen muihin osallistujiin Twitterissä: seuraa CMADFI osallistujat -listaa. Myös puhujille ja sponsoreille on omat listansa.

Älä ota tuhruisia kuvia kalvoista, vaan tsekkaa ne cmad.fi-sivulta ja ota sieltä ruutukaappaus

Toni Hopponen Someseinälle pääsee merkitsemällä viestit #cmadfi ja josko moderoin niitä käsin niin tietysti mua voi lahjoa eri tavoin.

Jarmo Lahti #Hashtag​it saa sieviksi käyttämällä tätä työkalua: http://erikois.itq.fi/hashtag/

Sami Kuusela CMADFI löytyy myös Underhoodista: https://underhood.co/cmad-finland <- noita voi etsiä tonne kuka tahansa muuten! Kirjautuu vaan Facebookilla.

comments powered by Disqus