Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu nyt!
 

Ilmoittaudu CMADFI-tapahtumaan tämän linkin kautta. Tapahtumaan liittyvä ruokamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Vinkki: ruokamaksu (30€) on helpointa maksaa omalta tililtä. Tapahtuman jälkeen lasku kuittaantuu työnantajan maksamalla päivärahalla (41€).

Kurkkaa tästä ne ilmoittautuneet, joiden nimet saa julkaista netissä.


CMADFIE-epäkonferenssiin ilmoittaudutaan tämän linkin kautta ja siitä lähetetään lasku tammikuussa. Tapahtuman toteutuminen on nyt varmistunut :).

Mihin ilmoittaudutaan?

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ilmoittautumiset myös Lappeenrannan kaupungin järjestämille jatkoille sekä CMAD-busseihin. Ilmainen kuljetus järjestetään Helsingistä (matka-aika noin 3h),  Tampereelta (matka-aika noin 4h) ja Jyväskylästä (matka-aika noin 3h). Kuljetusten aikataulu on alustavasti seuraava:

Bussit ovat perillä 9.30 ja lähtevät takaisin n. 17.45.

Mikä maksaa?

Seminaari on periaatteessa ilmainen, mutta osallistujien sitouttamiseksi keräämme kuitenkin etukäteen ruokamaksun (30€). Hinta sisältää lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvien lisäksi myös Lyytin ja pankki perimät maksut. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joten pidä verkkopankkitunnuksesi käsillä. Maksua ei palauteta, vaikka sinulle tulisi este. Halutessasi voit kuitenkin siirtää paikkasi jollekin toiselle.


CMADFI-epäkonferenssi eli #CMADFIE 23.1.2018

Useina vuosina on toivottu, että CMADFI-tapahtuma sisältäisi ryhmätöitä tai olisi kaksipäiväinen. Toiveisiinne vastataan nyt ns. epäkonferenssin muodossa. #CMADFIE (E niinkuin extra tai epäkonferenssi) järjestetään Lappeenrannassa tiistaina 23.1. Lue lisää!