Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Mikä ihmeen CMAD?

CMAD on lyhenne sanoista Community Manager Appreciation Day. Kuten arvata saattaa, tämäkin teemapäivä on lähtöisin Amerikasta, idean isä oli bloggaaja ja konsultti Jeremiah Owyang. Päivää vietetään kuitenkin Suomessa suurieleisimmin kuin missään muualla maailmassa: täällä yhteisömanagerit järjestävät itselleen koko päivän seminaarin, jossa kuullaan yhteisömanagereita kiinnostavia puheenaiheita mielenkiintoisilta puhujilta. Tällä kertaa tapahtumaan ehdotettiin yli 30 aihetta, joista 110 henkilö äänesti itseään eniten kiinnostavat. Kiinnostavin teema oli "Yhteisön toiminnan mittaaminen käytännössä", muut aiheet löydät täältä.

Hyvin tärkeässä roolissa päivässä on kuitenkin verkostoituminen ja vertaistuen saaminen työhön, jossa yhteisömanagerit ovat hyvin usein organisaatiossaan yksin, kahden tulen välissä: yhteisön ja oman organisaation. Siksi tapahtumassa on tilaa myös verkostoitumiseen. Tällä kertaa vertaisoppimista voi tehdä myös ensimmäistä kertaa järjestettävässä #CMADFIE-epäkonferenssissa tapahtumaa seuraavana päivänä. 

Suomeen CMADFI saapui vuonna 2012, minkä jälkeen sitä on vietetty vuosittain joka vuoden 4. maanantai. Tapahtumapaikkoina on ollut muun muassa Lahden Ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän  ja Tampereen yliopistot. Seitsemäs CMADFI-tapahtuma järjestetään 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla. 

Haluatko tietää millaisista aiheista yhteisömanagerit ovat kuhisseet aiempina vuosina? Tutustu edellisten vuosien sivustoihin: