Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

1. tiedote osallistujille

Tämä on maili, jonka Johanna Janhonen lähetti Lyytin kautta 119 CMADFI-tapahtumaan ilmoittautuneelle 27.11.2017

Hei osallistuja!

Ilmoittauduit viime viikolla CMAD in Finland-tapahtumaan. Meitä on nyt 119, ja täältä löydät ne, jotka ovat antaneet luvan julkaista nimensä netissä. Aiemmista vuosista poiketen tapahtuma ei tällä kertaa tullut päivässä täyteen, joten kaipaamme vähän apuasi – kerrothan tapahtumasta ihmisille, joiden arvelet kiinnostuvan siitä! Suunnittelemme tapahtumaa Facebook-ryhmässä, johon sinäkin olet lämpimästi tervetullut. Sieltä löydät mm. listan paikoista, joissa tapahtumaa on jo markkinoitu, sekä ketjuja, joissa voit ehdottaa puhujia.

Jo tänään pääsemme juttelemaan tapahtuman teemoista yhdessä, kun Twitterissä on perinteinen #cmadfi-kuukausichatti. Siihen on kutsuttu kaikki tiedossa olevat puhujat ja järjestäjät ja nyt myös teidät osallistujat :). Chatin tunnus on #cmadfi ja se alkaa kello 14. Chattikysymykset löydät Piilotetun aarteen blogista.

Viimeinen asia, jota haluaisin sinun pohtivan on CMADFIE-epäkonferenssi. Minun pitää nimittäin tällä viikolla ilmoittaa Kehruuhuoneelle, otammeko pienen vai ison vai salin, eli onko tapahtuman maksimiosallistujamäärä 40 vai 100. Ilmoittautuneita on nyt alle 20, joten näillä tiedoin kallistun pienempään tilaan. CMADFI-tapahtumassa raapaisemme pintaa monesta asiasta ja pistämme ajatukset ja ideat liikkeelle. Epäkonferenssissa näitä ajatuksia voidaan syventää ideoimalla yhdessä ja vertaisoppimalla muiden yhteisö- ja somemanagereiden kokemuksista. Aika harvinainen tilaisuus siis!

Mukavaa alkuviikkoa!

-Johanna & muut CMADFI-järjestäjät

comments powered by Disqus