Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

3. tiedote osallistujille

Hei!

CMAD in Finland eli CMADFI - päivä, jolloin arvostamme yhteisömanagereiden työtä on jo melkein ovella, hienoa ja jännittävää. Kokosimme tähän kirjeeseen tietoa vierailuusi liittyvistä asioista.

Matkustaminen

Tapahtuma pidetään siis osoitteessa Skinnarilankatu 34, 53850 Lappenranta. Busseihin ilmoittautuneet saavat busseihin liittyvät tiedot Heidi Maarialta (heidimaaria@viestintapiritta.fi), päivitämme aikataulut myös meidän nettisivulle. Omilla autoilla ja julkisilla saapuneita neuvomme tällä sivulla. Helsingin bussit ovat lähes koko ajan täynnä, joten jos et käytäkään bussia, vapauta paikkasi jollekin onnekkaalle. Ja jos vielä kärkyt bussipaikkaa, muista käydä kurkkimassa tilannetta Lyytissä pari kertaa päivässä. Jos haluat viestitellä kimppakyytiasioista, käytä Facebookin Yhteisömanagerit-ryhmästä löytyvää ketjua, jossa lukee "Tuletko CMADFI-tapahtumaan omalla autolla? Haluatko matkaseuraa? Ilmoita tässä ketjussa kyydin tarpeesta tai tilasta autossasi." Samasta ryhmästä löydät myös pingatun päivityksen, jossa voit kysyä tapahtumaan liittyviä kysymyksiäsi.

Info

Tule sisään pääaulasta, josta kaikki tarvittava löytyy läheltä. Infopisteestä voit kysyä neuvoa vaikka matkalaukkujen säilytykseen tai lastenhoitoon tarkoitetuista tiloista.

Verkostoituminen

Tapahtuma alkaa kello 9.00 ilmoittautumisella. Tarjolla on silloin aamupalaa (tarkista täältä mitä sinulle päivän aikana tarjoillaan) ja verkostoitumista. Verkostoitumista helpottaaksemme jatkamme "tuo oma badgesi" -perinnettä. Nappaa siis mukaasi jostain tapahtumasta saamasi nimilappu tai askartele uusi. Nimilapun avulla voit aloittaa keskusteluja vieraiden ihmisten kanssa: ai sinä olit tuolla tapahtumassa, minäkin olin siitä kiinnostunut jne. Pukeutumiskoodi tapahtumassamme on "tule sellaisena kuin yhteisöäsi manageroit" eli tavallisissa työvaatteissasi. Myös erikoisella pukeutumisella voit helpottaa kynnystä aloittaa keskusteluja. Tapaat tapahtumassamme varmasti paljon tuttujasi, mutta yritä tietoisesti tutustua myös uusiin ihmisiin ja hakeudu rohkeasti muiden juttusille. LUTin "ständi" on metsänomainen paikka ja sitä voit hyödyntää päivän aikana kohtaamispaikkana, jos haluat treffata nettituttujasi.

Tarjoilut

Aamupalan lisäksi saat myös lounasta ja iltapäiväkahvia kahvitunnin aikana. Ne kaikki tarjoillaan alakerrassa, lähellä salia. Ruokailut tapahtuvat seisten. Tarjolla on pystypöytiä, mutta voit ehkä syödä myös jonkun sponsorin ständillä. Sponsoripisteillä voi tulla kuulemma vähän vilu, jos niillä viettää pidemmän ajan, joten varaudu tähän ja nappaa mukaasi vaikka villatakki. Jos haluat syödä jotain muuta kuin mitä tarjoamme tai haluat ostaa evästä kotimatkalle, tapahtumapaikan läheisyydessä on pari ravintolaa, joiden palveluja voit käyttää. Erityisruuat löytyvät meille tehdystä linjastosta asianmukaisesti merkittyinä.

Striimejä

Varsinainen tapahtuma alkaa kello 10.00. Tapahtumaa voi seurata striimin kautta, vinkkaahan siitä myös tutuillesi. Striimi löytyy sivulta cmad.fi. Tällä kertaa meiltä tulee myös Facebook live -striimejä myös tapahtumien tauoilla sekä cmad-busseista. Striimaajia on noin 10 ja heitä on ohjeistettu kysymään haastateltavilta lupa ja käymään puheenaiheet läpi ennen striimin aloittamista, joten sinun ei tarvitse pelätä yllätyshyökkäyksiä.

Verkkoa ja virtaa

Salista löytyy 40 pistokepaikkaa latausta varten, mutta ota silti mukaasi täyteen ladatut akut, vara-akkuja, jatkojohtoja, varavirtapankkeja jne. Pistokepaikat sijaitsevat salin sivuosissa, sinua pyydämme istumaan salin keskiosassa. Ja jos olet tapahtuman järjestäjä tai puhuja, varaudu istumaan salin etuosassa aamulla, sillä juontajamme Pauliina Mäkelä pyytää meidät näytille. Meille on tehty omat wlan-tunnarit tapahtumapäiväksi:

Username: cmadfi@guest.lut.fi
Password: n4dzxrmz
WLAN: LUTGuest

Jatkot

Tapahtuman jälkeen osa lähtee kotimatkalle cmadfi-busseila, osa siirtyy omin kyydein Kehruuhuoneelle, jossa Lappeenrannan kaupunki järjestää meille jatkot. Jos autoosi mahtuu kyytiläisiä tälle matkalle, ole valmiina pomppaamaan seisomaan siinä vaiheessa, kun kysymme, kenen autoissa on vielä tilaa. Ne, jotka eivät mahdu autoihin kulkevat Visit Lappeenranta -oppaiden perässä paikallisbussiin.

Tapahtuman häsät

#cmadfi
#taantumacmad - haastamme sinut muisteleman kuvin ja muiden sisältöjen avulla aiempia CMADFI-tapahtumiamme
#cmadfikysyn - puhujille tarkoitetut kysymykset, joihin toivot juontajan tarttuvan
#cmadfikyyti - kimppakyytikyselyt Twitterissä
#cmadfibussi - busseihin liittyvät keskustelut Twitterissä


Yritämme pitää nettisivumme ajantasalla ja jaamme tietoa muutoksista ja uutisista myös somessa. Osallistu sinäkin somepöhinäämme, niin pääset seinällemme: http://cmad.fi/some .

Tietojesi muuttaminen

Jos aiemmin ilmoittamiisi tietoihin tulee muutoksia, tee muutokset tässä:  ... Tulonsa peruuttamatta jättäneille lähetämme 100€ laskun.

Tervetuloa Lappeenrantaan!


Maanantaita jo innolla odottaen,
-Johanna & muut järjestäjät


Ps. Meidän blogistamme löytyy paljon uusia kirjoituksia, käy lukemassa ja jaa suosikkisi somessa kommentein varustettuna.
Ps2. Tämä kirje löytyy myös nettisivultamme.

comments powered by Disqus