Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

4. tiedote osallistujille

Lämmin kiitos sinulle, olitpa sitten tämän vuoden CMADFI-tapahtuman tekijä tai osallistuja! Toivottavasti tapahtuma oli sinulle antoisa!

Voit palata päivän pariin:
esitysmateriaalit,
videotallenteet ja
Facebook-live-haastattelut,
ja kertoa niistä muillekin – voit vaikka upottaa esityksiä ja videoita blogiisi tai nettisivuillesi.

Jälkimarkkinoinnista puheenollen, huomenna on taas torstai eli virallinen #taantumacmad-päivä, mutta voit toki käyttää kyseistä häsää muinakin päivinä. Kuvat ovat kivoja ja muut sisällöt erittäin tervetulleita myös! Kaikki #cmadfi-sisällöt kerätään nettisivullemme.

Palautetta tapahtumasta on jo antanut 31 henkilöä. Lähetän palautteet asianomaisille helmikuun puolivälin jälkeen, joten vielä ehdit antaa palautetta esimerkiksi omille suosikkipuhujillesi ja risuja ja ruusuja tapahtuman muista järjestelyistä. http://bit.ly/cmadfi18palaute

Ehdotukset tämän vuoden puheenaiheista kerättiin #cmkysely'n avulla. Saadun palautteen vuoksi olemme alkaneet kerätä aihe-ehdotuksisa ensi vuoden tapahtumaa varten jo nyt: http://bit.ly/cmadfi19aihe . Syksyllä sitten äänestämme siitä, mitkä ehdotetuista aiheista kannattaa tuoda lavalle asti.

Ja missä se lava sitten on, se selviää toivon mukaan maaliskuussa. Olemme saaneet nyt kolme ehdotusta tapahtumapaikasta ja otan ehdotuksia vastaan vielä helmikuun ajan (johanna @ piilotettuaarre.fi).

Tapahtuma järjestetään siis joka vuoden 4. maanantai. CMADin ympärillä tapahtuu kuitenkin vuoden ympäri, yleensä kuukauden 4. maanantaina. Osallistu silloin CMADFI-lounaille tai järjestä sellainen itse. CMADFI-lounastapaamiset ovat omakustanteisia, lounasemännän tai -isännän tehtävä on valita paikka ja tehdä Yhteisömanagerit-Facebook-ryhmään lounasevent, jonka kautta lounaille ilmoittaudutaan.

Twitterissä taas järjestämme chatteja ajankohtaisista aiheista kuukauden 4. maanantai kello 14. Helmikuussa juttelemme #cmadfi-häsällä ainakin Facebookin algoritmimuutoksista. Jos sinulle tulee hyviä aiheita mieleen seuraaville chateille, ota yhteyttä! Voit piristää Twitteriäsi muutenkin, tutustu CMADFI-aiheisiin listoihin: https://twitter.com/cmadfi/lists.

Tapaamisiin somessa ja livenä toivottavasti viimeistään ensi vuoden tapahtumassa!

-Johanna & muut CMADFI-aktiivit

PS. Tämä oli viimeinen viesti, jonka Lyytin kautta sinulle laitoin. Jatkossa voit seurata CMAD-uutisia uutiskirjeeni kautta, jonka pyrin lähettämään noin kerran kuussa. Tapahtuman järjestelyistä kiinnostuneiden kannattaa lisäksi liittyä myös suunnitteluryhmäämme.

comments powered by Disqus