Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Auta tapahtuman markkinoimisessa!

Haluamme, että yhä uudet ihmiset kuulevat CMADFI-tapahtumasta ja tunnistavat samalla oman roolinsa yhteisömanagerina ja/tai somemanagerina. 

Tässä teksti, jonka voit kopioida sähköpostiisi tai somepäivitykseesi. (Muokkaa se ensin omia verkostojasi puhuttelevammaksi.)

Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla järjestetään 7. CMADFI-tapahtuma 22.1.2018. CMAD on Amerikasta lähtöisin oleva teemapäivä, lyhenne tulee sanoista Community Manager Appreciation Day. Päivää vietetään ilmaisessa koko päivän seminaarissa, jonka yhteisömanagerit järjestävät itse itselleen. Päivän aikana kuullaan yhteisömanagereita kiinnostavia puheenaiheita mielenkiintoisilta puhujilta. Tällä kertaa tapahtumaan ehdotettiin yli 30 aihetta, joista 110 henkilöä äänesti itseään eniten innostavat. Kiinnostavin teema oli "Yhteisön toiminnan mittaaminen käytännössä", mutta päivän 17 puheenaiheen joukkoon mahtuu myös sisältömarkkinointia, työntekijälähettilyyttä, kriisejä ja robotteja.

Hyvin tärkeässä roolissa päivässä on kuitenkin verkostoituminen ja vertaistuen saaminen työhön, jossa yhteisömanagerit ovat hyvin usein organisaatiossaan yksin, kahden tulen välissä: yhteisön ja oman organisaation. Siksi tapahtumassa on tilaa myös verkostoitumiseen.

Tutustu tapahtumaan osoitteessa cmad.fi ja ilmoittaudu pian mukaan. Tapahtuma on etukäteen kerättävää ruokamaksua lukuunottamatta maksuton ja sinne järjestetään ilmaiset kuljetukset Helsingistä ja muiltakin paikkakunnilta eri puolelta Suomea, jos kiinnostuneita on tarpeeksi.

comments powered by Disqus