Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Jatkot Kehruuhuoneella

Lappeenrannan kaupunki tarjoaa CMADFI-tapahtuman osallistujille jatkot Lappeenrannan Linnoituksen tunnelmallisella Kehruuhuoneella.  Buffet-tyyppiselle iltavastaanottoon mahtuu vain 80 osallistujaa, joten toivomme, ettet ilmoittaudu jatkoille "varmuuden vuoksi", vaan suunnitelmien muuttuessa luovutat jatkopaikkasi jollekin toiselle.

Jatkoilla on luvassa paitsi verkostoitumista ja päivän purkua myös Lappeeranta-aiheista ohjelmaa. Kaupungin tervehdyksen meille esittää markkinointi-, matkailu- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman. Illan toisena emäntänä toimii viestintäjohtaja Alina Kujansivu. Myös monipuolisesti lahjakkaat Lappeenrannan Nuoret PR-lähettiläät esiintyvät tilaisuudessa. Lähettiläinä toimii viisi kulttuurin ja urheilun saralla menestynyttä nuorta, jotka edustavat kotikaupunkiaan tapahtumissa ja somessa. Toiminta on palkittu Kuntamarkkinointikilpailussa.

Illan aikana saamme nauttia paitsi iloisesta karjalaisesta palvelusta myös kudontamestarinnan pitopöydästä, joka sisältää salaattien ja muiden alkupalojen lisäksi ylikypsää porsaanniskaa timjami-punaviinikastikkeessa, nieriää sitruuna-tilli-yrttiöljyllä ja juures-perunapaistosta. Jälkiruuaksi nautimme vadelmamoussekakkua.

PS. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä, jotta osaamme muokata menun sinulle sopivaksi.
comments powered by Disqus