Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Kahvituntisponsorit

CMADFI 2018 - Kahvituntisponsorit Deeva-hanke, Flockler, Infocrea, Lappeenrannan kaupunki, Lvngroom, Medita Communication, Open Knowledge Finland, Someleontti, Tussitaikurit, Viestintä-Piritta
CMADFI 2018 - Kahvituntisponsorit

Kahvituntisponsoreina toimivat Deeva-hanke, Flockler, Infocrea, Lappeenrannan kaupunki, Lvngroom, Medita Communication, Open Knowledge Finland, Someleontti, Tussitaikurit ja Viestintä-Piritta.

Deeva-hanke - Jari Jussila

DEEVA-hankkeessa hyödynnetään digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia luoda datasta arvoa ja kehittää syvälliseen asiakaskokemuksen ymmärtämiseen perustuvia uusia, asiakasohjautuvia palvelutuotteita sekä arvon yhteisluontia tukevia menetelmiä. Hankkeen monitieteinen toteuttajatiimi koostuu kolmesta kotimaisesta korkeakoulusta - Tampereen teknillinen yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Flockler - Toni Hopponen

Tapahtuman nettisivut ja someseinät

Flocklerin alustan avulla voit kerätä, analysoida, ja esittää sosiaalisen median sisältöjä verkko- ja mobiilipalveluissa.

Flockler
Flockler

Infocrea Oy - Jarmo Lahti

Tapahtuman livestriimaus

Lappeenrannan kaupunki - Visit Lappeenranta - Mirka Rahman ja Tuula Paakkonen

Tervetuloa Lappeenrantaan!
Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista.

Lvngroom - Karri Anttila

Tilaisuuden valokuvaus

Lvngroom Oy on sosiaaliseen mediaan, koulutukseen ja visuaaliseen tuotantoon erikoistunut viestintätoimisto. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kertomaan paremmin oma tarinansa ja hyödyntämään tehokkaasti sosiaalista mediaa markkinointiin ja viestinnällisin keinoin.

lvngroom
lvngroom

Medita Communication - Tiinu Wuolio ja Marja Keränen

CMAD-blogin toimittaminen, lehdistötiedote, livetwiittaus

Sisältömarkkinointiin erikoistunut viestintätoimisto Medita tekee tavoitteellista ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tunnemme toimialoista erityisesti rakentamisen, hyvinvointi- ja agriteknologian, toiminnanohjausjärjestelmät, ajoneuvot, veneilyn sekä energia-alan. Toimistomme ovat Helsingin Töölössä ja Jyväskylän keskustassa. Edustamme Suomea Worldcom Public Relations Groupissa, johon kuuluu 110 itsenäistä toimistoa 95 kaupungissa kuudella mantereella.

Open Knowledge Finland - Teemu Ropponen

Puhujaviestintä

Open Knowledge Finland ry. (OKFI) on vuoden 2012 lopussa perustettu yhteisölähtöinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimii osana kansainvälistä Open Knowledge -verkostoa. Yhdistys edistää tiedon avoimuutta, avoimen tiedon hyödyntämistä, sekä avoimen yhteiskunnan kehittymistä. CMADin tiimoilta meitä kiinnostaa erityisesti yhteisöjen ja verkostojen yhteistoimintaan liittyvät avoimet menetelmät, joita edistämme ResponsiveOrg -nimikkeellä.

SomeleonttiSanya Saarinen

Kahvituntisponsoriosion koonti ja esittelyosion juontaminen

Autan yrityksiä löytämään oman tyylinsä viestiä sosiaalisen median kanavissa sekä mukauttamaan liiketoimintaansa digitalisoituvan maailmaamme.

Paras lopputulos saadaan aikaan tekemällä yhdessä tiivistä yhteistyötä sekä tuottamalla materiaaleja eri tarkoituksiin sopiviksi. Olen mukana yrityksen arjessa dokumentoiden tapahtumia ja tuotan niistä somekanavien erityispiirteitä huomioivia julkaisuja, jotka vievät liiketoimintaa eteenpäin kohti asetettuja tavoitteita. Samalla hiomme yrityksen toimintamalleja ja kehitämme sometiimin osaamista.

Tussitaikurit - Karri Lehtonen

Livekuvitus

Tussitaikurit tiivistää moni­mutkaisetkin viestit mielen­kiintoisiksi piirros­videoiksi. Teemme videoita asiakkaidemme sisäiseen ja ulkoiseen viestintään – esimerkiksi koulutukseen, tiedotukseen ja markkinointiin. Tämän lisäksi repertuaariimme kuuluu myös kuvitukset ja livekuvitukset.

Tussitaikurit - Piirrosvideot, kuvitukset ja livekuvitukset
Tussitaikurit - Piirrosvideot, kuvitukset ja livekuvitukset
Tussitaikurit - Livekuvitus - Karri Lehtonen

Viestintä-Piritta - Helmi Elina Korhonen, Piritta Seppälä ja Heidi-Maaria Johansson

Bussit ja bussitiedotus

Viestintä-Piritta on viestintään keskittyvä asiantuntijatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen tukea, koulutusta ja analyyttista apua viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiirien tiimoilta. Koulutamme henkilöstöä, johtajia ja viestijöitä, autamme hiomaan viestinnän ja somen strategioista tavoitteellisia, toimimme julkishallinnon organisaatioiden, järjestöjen ja oppilaitosten parissa sekä jaamme asiantuntijuuttamme verkossa, somessa, koulutuksissa, webinaareissa ja seminaareissa. Vuonna 2018 meitä on yhteensä 9: Piritta ja Heidi yrityksen ydintekijöinä, lisäksi kouluttajamme sekä bloggarimme.

comments powered by Disqus