Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Liideri-ohjelma

Business Finlandin Liideri-ohjelma (Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa 2012–2018) tarjoaa rahoitusta, verkostoja ja asiantuntemusta kansainvälisen bisneksen, johtamisen ja toiminnan uudistamiseen. Onko yrityksenne tähtäämässä kansainvälisille markkinoille ja tekemässä kasvuloikkaa? Tarvitseeko organisaatiosi uudistamista? Entä johtaminen ja toimintatavat? Jos vastasit kyllä, Liideri-ohjelma on kumppanisi. Mikäli aihepiirit kiinnostavat sinua työsi puolesta tai muuten vain, niin kannattaa seurata #liideri ja tilata uutiskirjeemme http://uutiskirje.tekes.fi/

https://www.businessfinland.fi/liideri
somessa #liideri

CMADFI-tapahtuman yhteistyökumppani Business Finland:n Liideri-ohjelma on kutsunut verkostostaan Pertti Huuskosen Tampereen yliopistosta kertomaan virtuaalitodellisuuden käytöstä teollisuudessa. Business Finland sparraa ja rahoittaa kansainvälistä kasvua hakevia yrityksiä tekemään mm. näistä uudista mahdollisuuksista menestyvää businestä.

VIRTUAALITODELLISUUS TEOLLISUUDESSA

Virtuaalitodellisuus (Virtual Reality, VR) ja lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) mullistavat tapoja joilla käytämme tietotekniikkaa. Tampereen yliopisto vetää laajaa tutkimushanketta nimeltään VARPU, jossa sovelletaan näitä tekniikoita teollisuuden ongelmiin yhdessä useiden yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa. Työn alla ovat mm. virtuaaliset rakennusten mallit, ydinvoimalan VR-ohjaamo, laserskannatut maisemat ja huoltoteknikon AR-näkymät. 

https://www.facebook.com/varpuproject  ja https://varpu.info/

comments powered by Disqus