Seitsemäs CMADFI-tapahtuma 22.1.2018 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla

Saapumisohjeet

Lappeenrannan teknillinen yliopisto sijaitsee Skinnarilan kaupunginosassa, seitsemän kilometrin päässä keskustasta, osoitteessa Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta. Puh. 0294 462 111

Tuletko julkisilla?

Paikallisbussit

Paikallisliikenteen linja 5 kulkee matkakeskuksesta keskustan kautta yliopistolle, lisäksi yliopiston ja keskustan välillä kulkee linjat 1 ja 3. Keskustasta yliopistolle pääsee 5 linjaa käyttäen 10 ja 40 yli tasatunnin ja 1 linjaa käyttäen 15 ja 45 yli tasatunnin. Yliopistolta keskustaan pääsee 5 linjaa käyttäen 00 ja 30 yli tasatunnin ja 1 linjaa käyttäen 15 ja 45 yli tasatunnin. Tsekkaa paikallisliikenteen sivu: www.lappeenranta.digitransit.fi .

Juna

Lappeenrannan rautatieasema sijaitsee 8 kilometrin päässä yliopistolta. Rautatieaseman yhteydessä on taksitolppa ja paikallisbussiliikenteen pysäkkejä. Taksikeskuksen puhelinnumero on 0200 60 400. Reittiohje rautatieasemalta

 

Tuletko omalla autolla?

Helsingin tai Joensuun suunnasta

Valtatie 6:lta Helsingistä tai Joensuusta tultaessa käännytään yliopisto-opasteiden mukaan Helsingintielle. Helsingintietä ajetaan kunnes saavutaan ensimmäisiin liikennevaloihin. Liikennevaloista käännytään vasemmalle yliopiston suuntaan, Skinnarilankadulle. Skinnarilankadulla on opastus yliopistolle ja se sijaitsee kadun vasemmalla puolella.

Mikkelin suunnasta

Valtatie 13:lta Mikkelistä tultaessa käännytään Uus-Lavolan suuntaan vasemmalle Salpausselänkadulle noin 200 metriä ennen valtatie 6 risteystä. Salpausselänkatua ajetaan noin 3,2 kilometriä ja käännytään vasemmalle Helsingintielle. Helsingintietä ajetaan noin 1,2 kilometriä ja käännytään ensimmäisistä liikennevaloista yliopiston suuntaan, Skinnarilankadulle. Skinnarilankadulla on opastus yliopistolle.

Pysäköinti

Pysäköintialue P2 on varattu CDMADFI-osallistujille.

skinnarilan-kampusalue-ajo-ohje.pdf

comments powered by Disqus